Skip to main content

Hvert år ser tusindvis af familier teatret. Mastodonternes musicals, som glæder både store og små.
Mastodonterne har siden 1988 opført både børne- og voksenforestillinger. Uanset om der står ‘Peter Pan’, ‘Les Misérables’ eller ‘Ronja Røverdatter’ på plakaten, har Mastodonterne været ét af de bedst sælgende teatre i Danmark. Teatret har prøvelokaler i Hillerød og spiller hvert år i FrederiksborgCentret i Hillerød og i Tivolis Koncertsal i København. Til vores produktionsgruppe søger vi nu en rekvisitør, der elsker udfordringer og har kreativiteten i orden. Det bliver din opgave at indsamle og kreere, samt at forvalte de mange rekvisitter vi bruger i vores forestillinger.

Der er adgang til vores værksted hver torsdag, hvor
produktionsgruppen som regel også samles. Her
vil du kunne finde ligesindede at sparre med,
samt masser af hænder til at føre dine tanker
ud i livet.

Dit næste projekt vil være Skatteøen,
som i 2017 spiller i Hillerød i perioden 25/8 –
3/9 og igen i København i efterårsferien.

Vores forening drives af frivillige ildsjæle, hvorfor arbejdet er ulønnet. Vi brænder alle for teater, og for vores stærke sociale sammenhold. Vi stræber efter at være bedst, og derfor er ingen detalje for lille.

Lyder det som noget for dig? Eller en du kender? Så del gerne opslaget eller send en mail til michael@x-sol.dk med en kort beskrivelse af dig selv, og din eventuelt tidligere teaterrelevant erfaring. Vi glæder os til at høre fra dig.

MASTODONTERNE