Skip to main content

Til december kan du få et glædeligt gensyn med dine yndlingsnisser fra ’Jul på Slottet’, når Mastodonterne endnu engang inviterer til royal jul. 

I et kongerige langt, langt borte, er der ikke megen julestemning i december. Riget ligger i krig med nabolandet, Montania, og er blevet pålagt en vældig stor krigsskadeerstatning – kongens vægt i guld, som skal betales inden juleaften, ellers må prinsessen gifte sig med prinsen af Montania. Da prinsessen nægter at gifte sig, og kongen nægter at gå på slankekur, bliver julen afskaffet.

Det synes slottets nisser er for galt, for de havde glædet sig mægtig meget til december og især til juleaften og gaver. De beslutter sig for at hjælpe Miamaja og sprede julestemning på slottet, og mon ikke der bliver plads til et par nissedrillerier også?

Mastodonterne glæder sig til at invitere til jul på slottet, med både sang, dans og julestemning d. 29. november – 8. december.

Forestillingen egner sig for både børn og voksne fra 5 år og op og varer 1,5 time uden pause.