Skip to main content

I 2020 åbner Hillerød Royal Stage, som skal lægge hus til både kulturevents, sportsbegivenheder, politiske møder og meget mere. Mastodonterne har fået den store ære at åbne Royal Stage Hillerød med et brag, med forestillingen ’Gummi T’.

Med plads til over 3000 mennesker, bliver Royal Stage Nordsjællands største teatersal, og bliver forhåbentlig et knudepunkt for teater og sport nord for København. 

Mastodonterne glæder sig til at åbne den store sal med manér, og med en forestilling, der henvender sig til hele familien. ’Gummi T’ spiller i februar, og egner sig til alle teaterelskere fra 7 år og op. 

Det bliver en dejlig familiemusical med både sang, dans og en vigtig morale, når publikum skal møde den splejsede Ivan, der hverken kan svinge sig i lianer, spytte langspyt eller læse.

Gummi T spiller fra d. 14/2 – 23/2 2020.