Skip to main content

Rollen som Gummi T skal spilles af Johan Engel Bolving, som har medvirket i Mastodonternes forestillinger siden 2014.

Rollen som Ivan kræver en ufattelig fysisk forståelse af egen krop, da man både skal spille splejset og kikset, og senere får overdimensionelle evner. Derudover skal skuespilleren hver aften modtage en omgang buksevand, hvilket altså bliver noget af en våd fornøjelse.

Johan glæder sig til de mange udfordringer, der bliver med hovedrollen Ivan: ”Rollen som Ivan Olsen er fantastisk udfordrende, fordi den har flere facetter. Det ene øjeblik er han et bundnaivt mobbeoffer, der har svært ved at styre sin egen krop – det næste øjeblik, er han den sejeste og stærkeste på skolen. Det er en sjov opgave at skulle spille begge dele, og jeg håber, det også bliver sjovt for publikum at opleve den forvandling.

Gummi T er en af Ole Lund Kirkegaards børnebøger, som har et meget vigtigt budskab, nemlig: ”Du er god nok som den du er”. Netop dette budskab glæder Mastodonterne sig til at sprede, og minde børn og voksne i alle aldre om, at det er det indre, der tæller.

Gummi T spiller fra d. 14/2 – 23/2 2020i Hillerøds splinternye multiarena: Royal Stage.