Kom til audition på Mastodonternes opsætning af Skatteøen i 2017

Mastodonterne søger skuespillere, sangere og dansere til musicalen Skatteøen.

Roller:
Jim: Vi søger drenge i alderen 10-14 år med gode sangstemmer.
Øvrige medvirkende: skal være fyldt 18 år. Vi søger både mænd og kvinder til større/mindre solistroller og ensemble.

Audition:
Afholdes i Tivoli den 14. – 15. januar 2017.
2. runde (hvis man går videre fra 1. runde) afholdes lørdag den 4. februar.

Tilmelding:
Tryk på TILMELD DIG her nedenfor, og udfyld skemaet. Du vil efterfølgende modtage en mail med audition-materiale, mødetid og sted.

Handlingen:
Skatteøen er en skøn, spændende historie om drengen Jim Hawkins, der pludselig bliver hvirvlet ind i sit livs eventyr, da han kommer i besiddelse af et gammelt skattekort. Den lille, modige dreng får muligheden for selv at komme med på skibet Hispaniola til Skatteøen sammen med doktoren Livesey og godsejeren Trelawney. Med på skibet er også skibskokken John Silver og hele hans besætning, som viser sig at være nogle rigtige sørøvere. Jagten på skatten byder blandt andet på masser af spænding, drab og den gale osteglade øboer Ben Gunn.

Musicalen Skatteøen er baseret på Robert Louis Stevensons bog af samme navn. Den er dramatiseret af Preben Harris, og Sebastian har skrevet musikken dertil med de velkendte og flotte numre “Fuld af Nattens Stjerner” og “Ostesangen” blandt en masse andre.

Forestillingen:
Opføres i efteråret 2017. Først i Hillerød i august/september og derefter i Tivolis Koncertsal i efterårsferien.

Prøver:
Foregår i Mastodonternes hus i Hillerød. Der prøves hver onsdag fra februar 2017 til august 2017. Hele juli er dog ferie. Solister øver også om tirsdagen, men efter specifik prøveplan, så det er ikke hver tirsdag for alle.

TILMELD DIG