Mastodonterne er en af Danmarks største teaterforeninger. Vi har eksisteret siden 1988 og har siden da opført mange af de største musicalsuccesser i verden, herunder Les Miserable, Peter Pan, Skønheden & Udyret m.fl. Vi har også haft et mangeårigt samarbejde med komponisten Sebastian og har således opført Pippi, Ronja Røverdatter, Klokkeren fra Notre Dame og Skatteøen flere gange med stor succes. Vi spiller for alle, såvel børn som voksne og er kendt for høj kvalitet både på scenen som bag scenen.

Alle hos Mastodonterne deltager på frivillig basis, men det er klart at det kræver meget at være med til at levere den høje kvalitet vi gerne vil være kendt for. Vi stiller store krav til den enkelte uanset om man skal være på scenen eller i en af de mange funktioner bag scenen. Vi tror på at det er sammenholdet og passionen for teatret der gør den store forskel og derfor lægger vi stor vægt på at alle vores medlemmer trives og føler sig som en del af ”familien”.

Nu får du en enestående chance for at blive en del af Mastodonterne idet vi søger:

LYSTEKNIKERE

Til vores lille gruppe af lysteknikere, søger vi personer, som brænder for at arbejde med lys, både som en del af opsætningen og afviklingen af forestillinger, men også med vedligehold og styring af vores lysudstyr.

LYDTEKNIKERE

Til vores lille gruppe af lydteknikere, søger vi personer som brænder for at arbejde med lyd, både som en del af opsætningen og afviklingen af forestillinger, men også med vedligehold og styring af vores lydudstyr, som efterhånden er blevet ret omfattende.

SCENETEKNIKERE

Vi søger en række sceneteknikere som vil være med til at afvikle forestillinger. Funktionen spænder meget bredt, men handler primært om at etablere scenen, lave sceneskift, køre træk samt andre opgaver store såvel som små under afviklingen af forestillingen.

SCENOGRAFI

En væsentlig del af en flot forestilling, er dekorationer, som understøtter historien bedst muligt. Hos Mastodonterne har vi altid bygget vores egne dekorationer, og det agter vi at blive ved med. Til vores byggehold søger vi personer som har lyst til at være med til at skabe de flotteste dekorationer til hver enkelt produktion.

Fælles for alle funktioner:

Baggrund:
Din baggrund kan være hvad som helst, men har du erfaring som tømrer, snedker, maler eller lignende, er det en stor fordel. Måske er du pensioneret håndværker og savner at bruge din viden og dine erfaringer til noget andet og mere kreativt.

Da vi også er en forening, synes vi det er vigtigt, at du er åben og imødekommende, og at du har lyst til at indgå i et fællesskab, hvor alle yder det bedste de kan for hinanden og for foreningen.

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde en spændende forening med store ambitioner og med en masse mennesker som, indenfor deres område, brænder for det de laver.  Vi har vores eget veludstyrede værksted i vores teaterhus, hvor byggeholdet som regel mødes hver torsdag aften. Der er dog også mulighed for at arbejde på andre tidspunkter.

Hvis du har lyst til at blive en del af Mastodonterne og hvis en af ovenstående områder er lige noget for dig, så skriv til os. Din henvendelse skal indeholde lidt om dig selv, dine erfaringer samt hvad du i særlig grad brænder for.

Skriv til: teknik@mastodont.dk