I nissebyen Julerød har Møllernissen besluttet, at nisserne skal opføre et teaterstykke. Han skal selv være instruktør, og han har skrevet en fin forestilling, som skal opføres på torvet i Julerød, juleaftensdag. Det hele går ikke helt som forventet. Det er nemlig ikke nemt at styre nisserne i Julerød. Det hjælper heller ikke at der også er en nissedreng, som er vildt irriterende. Han driller, og er faktisk ret fræk – ikke bare på den sjove nissemåde. Han er rigtig slem. I troldehøjen er der en troldedreng, som slet ikke opfører sig som en rigtig trold. Han læser tykke bøger uden billeder i, og går i bad. Kan der være sket noget dengang de var små? Kan de to drenge mon være forbyttede?
Nisserne i Julerød på de skrå brædder er en forestilling, som med garanti vil bringe hele familien i julestemning. Mød alle de sjove nisser og trolde, som med sang, musik og skægt teater, fortæller en helt ny historie, som både er hyggelig og spændende. Forestillingen præsenteres af Mastodonterne i samarbejde med FrederiksborgCentret.

Varm op med risengrød – og nå hjem til julekalenderen

Inden forestillingen er det muligt at blive forkælet med lækker risengrød, som serveres med kanelsukker og smørklat i FrederiksborgCentrets hyggelige julenisse-restaurant. Forestillingen varer kun en time, så både store og små kan nå hjem i tide til at se julekalender i fjernsynet.

Forestillingen opføres i FrederiksborgCentret Hillerød

30. november – 9. december

Køb Billet