Nisserne i Julerød skal igen ud på nye eventyr og denne gang er der virkelig drama i i nissebyen. En ung nissepige er forsvundet og mon ikke det er de farlige trolde som har snuppet hende? Heldigvis er det ikke alle trolde som farlige og onde, og måske er det muligt for en nisse og en trold at blive venner. Det er der flere som synes er en meget dårlig idé og så bliver der ballade.
“Nisserne i Julerød ser rødt” er en forestilling som med garanti vil bringe hele familien i julestemning. Mød alle de sjove nisser og trolde som med sang og musik og skægt teater, fortæller en helt ny historie i deres hyggelige og spændende univers. Stykket spilles af teatergruppen Mastodonterne og er i samarbejde med FrederiksborgCentret.

Som noget helt særligt, kan du besøge FrederiksborgCentrets hyggelige julerestaurant inden forestillingen, og få serveret en dejlig skål risengrød af de søde grødnisser. Selvfølgelig med kanelsukker, smørklat og saft til. Nisserne inviterer til grød en time før forestillingen.

Forestillingen opføres i FrederiksborgCentret, Hillerød den 1. – 10. december.
Varighed ca. 1 time. Der er ikke pause i forestillingen.
Anbefales fra 3 år.