I 2020 åbner Hillerød Royal Stage, som skal lægge hus til både kulturevents, sportsbegivenheder, politiske møder og meget mere. Mastodonterne har fået den store ære at åbne Royal Stage med et brag, med forestillingen ”Gummi T”.

Ole Lund Kirkegaards historie om slapsvansen Ivan Olsen som ikke er god til noget, er for længst blevet folkeeje. Ivan bliver drillet – både af skolens bøller, af lærerne og alle de andre elever. Ja, faktisk også af sin egen far, som kalder ham Gummi-Tarzan.

Når det hele ser allermest sort ud, møder Ivan en heks som vil opfylde et ønske for ham. Men hvad skal han vælge? Vil Ivan helst være utrolig stærk? Perfekt på et løbehjul? God til fodbold? Dygtig til at regne og læse? Eller være den sejeste til at spytte langspyt?

Mastodonterne vil skabe et ægte skolegårdsmiljø – som er en blanding af Ole Lund Kirkegaards fede 70´er-miljø, 80érnes skønne musik stil og nutidens teknologi og sprog. Alt sammen med et evigt gyldigt budskab om, at du er god nok som du er. Der er fokus på mobning og at vi alle er gode til noget – vi skal bare lige finde ud af hvad det er.

Forestillingen er for HELE familien. Man skal måske være fyldt 5 år for at få fuldt udbytte af forestillingen. Men ALLE kan se den – også teenagerne og de voksne. Det er nemlig ikke for pattebørn når Ivan Olsen udsættes for drillerier af den værste skuffe. Lad os håbe at alle de tarvelige får deres velfortjente straf.

Vi ses i Royal Stage FrederiksborgCenteret og Mastodonterne

Forestillingen opføres i Royal Stage Hillerød

14 – 23. Februar

Køb Billet