Denne forestilling bygger oprindeligt på to historier om Pippi: ”Pippi i den første sne” og ”Pippi fejrer jul”. Stykket havde aldrig været opført i Danmark før, og Mastodonternes formand Steen Lünell havde selv oversat manuskriptet og sangene fra svensk til dansk. Der var derfor tale om en ægte danmarkspremiere på en helt ny Pippi-forestilling.

Historien er nærmest en fortsættelse af den velkendte musical om Pippi. Tommy og Annika kender allerede Pippi og der kræves ingen nærmere præsentation af rollerne, for man kender dem alle sammen i forvejen.

Selvfølgelig skal Pippi lige ydmyge tyvene Blom og Dunder-Karlsson og panserbasserne Kling og Klang, før det kan blive rigtig jul. Man oplever også den trykkende ensomhed, som Pippi er offer for når hun har en far, som realiserer sig selv på de syv have og en mor, som er en engel oppe i Himlen. Heldigvis har Pippi et ukueligt humør og en masse gode venner, så hun også får en dejlig jul.

Rollen som Pippi blev spillet af Bolette Bjerre, som sjovt og rørende tog publikum med til festlighederne. Forestillingen spillede i FrederiksborgCentret i december 2015 for fulde huse.