Nogle gange føler vi, at det tunge skyts skal trækkes frem. Navnet Mastodonterne forpligter, og vi vil gerne være et teater, som nogle gange udfordrer sig selv lidt mere end normalt. Selvom man måske i første omgang tænker, at Shrek the Musical er en børneforestilling, så er den absolut ikke skrevet sådan. Den sætter et meget stort krav til hovedrollerne. Den har vanskelige korstykker. Den er kort og godt et stort udstyrsstykke. Og den kræver en meget præcis timing på scenen.
Vores publikum var ret enige om, at dette store festfyrværkeri af en forestilling, som Mastodonterne opførte i 2016, måske var den flotteste og mest imponerende Shrek, man havde set i Danmark.

Historien om den grimme, grønne trold med det smukke indre, som redder den skønne prinsesse Fiona og vinder det hele kongerige er kendt af de fleste. Især fordi animationsfilmen fra DreamWorks hurtigt blev en klassiker, som står på DVD-hylden i mange hjem. Filmen har imidlertid ikke de iørefaldende og temmelig geniale sange, men det har musicalen.

Mastodonterne spillede Shrek the Musical i august/september i FrederiksborgCentret i Hillerød, og i efterårsferien i Tivolis Koncertsal.