Nogle historier kan man tåle at få fortalt igen og igen. Det er de historier, som fænger og indeholder en tilpas mængde dybde og spænding, så det aldrig bliver kedeligt. Sådan en historie er Skatteøen. Det var den første historie, Mastodonterne fortalte tilbage i 1988 og nu, 29 år efter, skulle den fortælles igen.

Skatteøen er ikke bare en klassiker – det er efterhånden en del af danskernes DNA. Især fordi Sebastian har skrevet en lang række udødelige sange til forestillingen. Mange kommer i teatret for at genopleve musicalen, og kan glæde sig over at se børnene opleve den for første gang. Det er en helt speciel verden, som åbner sig.

Endnu engang tog Mastodonterne publikum ud på eventyr. Drabelige pirater og farlige sammensværgelser var også med om bord, men Mastodonterne fik publikum sikkert i havn igen og kunne glæde sig over fuldstændigt udsolgte forestillinger og ros fra alle kanter. Mastodonterne er verdensmestre i at spille Skatteøen.

Skatteøen blev opført i FrederiksborgCentret, Hillerød i august/september, og rykkede derefter til Tivoli og spillede i Koncertsalen hele efterårsferien 2017.