Vi befinder os i 1700-tallets England, hvor den gamle sørøverkaptajn Bill Bones har slået sig ned på kroen Admiral Benbow, som bestyres af Mrs. Hawkins og hendes søn, Jim. Med sig har den gamle søulk en mystisk skibskiste, som mange gerne vil have fingre i. Kisten gemmer nemlig på et gammelt kort, der viser vej til Kaptajn Flints hemmelige skat, fyldt med guld og ædelstene.

Det lykkes Jim at få fat i kortet for næsen af kaptajnens gamle skibskammerater, og sammen med sine venner, godsejer Trelawney og doktor Livesey, forbereder han nu en rejse over Atlanten på skibet Hispaniola, med kurs mod Skatteøen. Hvad de ikke ved er, at der blandt skibets besætning er et helt slæng af blodtørstige sørøvere – anført af den snu John Silver.

Jim, godsejeren og doktoren hvirvles ind i et hæsblæsende eventyr i jagten på den store skat, hvor selv det mindste fejltrin kan få fatale konsekvenser. Forestillingen egner sig for både store og små fra 5 år og op.

Forestillingen opføres i FrederiksborgCentret, Hillerød den 25. august – 3. september

Varighed ca. 2,5 time inkl. 20 min pause.
Anbefales fra 5 år.

”SKATTEØEN er et scoop. Underholdning hele vejen. ”

Frederiksborg Amts Avis

Musicalen over dem alle

Mastodonterne er klar med familiemusicalen SKATTEØEN i FrederiksborgCentret Hillerød i august/september samt i Tivolis Koncertsal i København hele efterårsferien. Det elskede eventyr om den modige dreng Jim, som får fat i et sjældent kort over Skatteøen, vækkes til live i en fantastisk forestilling for hele familien.

SKATTEØEN er Danmarks mest populære musical nogensinde, og forestillingen byder på et væld af oplevelser for både øjet og øret. Ikke mindst de mange iørefaldende sange af Sebastian, som for længst er blevet til udødelige klassikere, heriblandt ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Ostesangen’ og ’Det Sorte Tegn’.